Numele meu este Dr. Robert Brătucu, am absolvit Facultatea de Medicină dentară și Farmacie Carol Davila, București, în anul 2016 și încă de pe băncile facultății am început să pun bazele unui proiect prin care să vin în întâmpinarea oamenilor cu informații mai mult sau mai puțin cunoscute și pe înțelesul tuturor din sfera medicinei dentare. Am început acest proiect bazându-mă pe faptul că în nenumărate rânduri oamenii care merg la stomatolog nu sunt pe deplin informați asupra procedurilor medicale care urmează a le fi făcute și nu conștientizează importanța sănătății orale care trebuie întreținută și menținută la un nivel cât mai ridicat pentru a putea evita tratamente stomatologice costisitoare. Aceasta comunicare greoaie intre medic și pacient se datorează în primul rând lipsei de informare medicală, ceea ce duce la eșecul prevenirii apariției afecțiunilor dentare și implicit eșecul unor tratamente dentare costisitoare.
Principalul scop al acestei pagini este de a explica oamenilor cele mai importante proceduri și tratamente stomatologice.
În medicina modernă există o mare varietate de proceduri stomatologice folosite pentru a trata diverse afecțiuni dentare. O bună înțelegere a acestora va face experiența pacienților la cabinetul stomatologic mult mai plăcută, iar colaborarea dintre medicul stomatolog și pacient va fi mult mai bună.
Mi-am propus ca prin crearea acestui site să împărtășesc informații utile despre cele mai întâlnite afecțiuni dentare și detalii despre diverse proceduri, tratamente sau restaurări dentare într-un limbaj ușor de înțeles pentru pacienți.
Aici veți găsi sfaturi privind igiena orală, informații amănunțite despre tratamente dentare bazându-ne pe experiența profesională și nu în ultimul rând pe surse autorizate din domeniul medicinei dentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *